نوع سفر: صعود به یال نقره سر _ کوهنوردی متوسط

سرپرستان سفر: علیرضا انصاری، آقای سلطانی، آقای اسکندری

کمک سرپرست برنامه پیمایش:  خانم بهادران، آقای طباطبایی، آقای ظفر

تاریخ صعود به قله:  19 آبان 1402

تعداد افراد تیم : 26 نفر

محل شروع پیمایش:  ساعت حدود7:30 صبح رستوران باغ صفا، جاده هراز، منطقه سیاه بیشه، کیلومتر 40 آمل، کیلومتر 110 تهران

فصل‌های پیمایش و بهترین فصل صعود به قله نقره سر: در همه فصل ها صعود می شود ، فصل بهار و پاییز بهترین فصل ها برای صعود هستند.

نحوه‎ی دسترسی به شهر یا روستا از تهران:  جاده دماوند، بعد از بومهن به سمت جاده هراز، 40 کیلومتر مانده به آمل و 3 کیلومتر بعد از دوراهی جاده یوش و بلده، رستوران باغ صفا. دقیقا از کنار رستوران پیمایش شروع می شود.

مسیر رفت (محل شروع و مختصات جغرافیایی):  رستوران باغ صفا واقع در کیلومتر 40 آمل و کیلومتر 110 تهران، ارتفاع 680 متر

مختصات جغرافیایی قله: قله نقره سر ، ارتفاع 2160 متر

محل اتمام برنامه و مختصات جغرافیایی: رستوران باغ صفا واقع در کیلومتر 40 آمل و کیلومتر 110 تهران، ارتفاع 680 متر

محل‌های مناسب برای کمپ و شب‌مانی:  کنار کلبه های اول در ارتفاع 1520 متر- کنار کلبه ی دوم و سر یال در ارتفاع 2060 متر

آنتن‌دهی موبایل:  در بعضی از قسمت های مسیر آنتن دهی وجود دارد.

شرح برنامه صعود

در تاریخ 19 آبان 1402 به سرپرستی آقای انصاری، آقای سلطانی و آقای اسکندری و به همراهی آقای طباطبایی و خانم بهادران با جمعا 28 نفر برنامه ریزی شد که دو نفر بنا به دلایلی غیبت کردند و برنامه با 26 نفر برگزار شد. اتوبوس ساعت 3:30 به میدان آرژانتین رسید و حدودا 15 دقیقه مسافرگیری و جابه جایی کوله ها طول کشید. گروه ساعت حدود 7 به رستوران باغ صفا در 40_کیلومتری آمل رسید. معارفه و آماده سازی حدودا 20 دقیقه زمان برد، و 7:30 پیمایش به سرقدمی خانم بهادران و آقای سلطانی و عقب داری آقای سلطانی و آقای ظفر و به میانداری آقای انصاری آغاز شد. هر یک ساعت 5 الی 10 دقیقه به گروه زمان استراحت داده شد. در ابتدای مسیر 1.5 ساعت شیب نسبتا تند بود و گروه در ساعت حدود 9:30 به محل مناسبی برای صرف صبحانه رسید. و ساعت 10 پیمایش به سمت دشت اول شروع شد و در ساعت 11 به دشت اول رسیدیم. یکی از همنوردان خانم( خانم گرامی ) به علت عدم توانایی و ضربان قلب بالا، تمایل به عدم ادامه پیمایش داشتند و همراه آقای طباطبایی در دشت اول ماندند. گروه 24 نفره پیمایش را ادامه دادند. مسیر فوق العاده زیبا و جنگلی بود، ضمنا مه نسبتا غلیظی بود و همچنان گروه هر 45 دقیقه الی 1 ساعت، 5 الی 10 دقیقه توقف داشت.

ساعت 12:30 به قله رسیدیم که روی تابلوی قله ارتفاع 2160 متر ثبت شده بود و ضمنا وزش باد شدید و مه غلیظ بود، که به علت مه غلیظ چشم انداز کاملا پنهان بود.

توقف در قله حدود 30 دقیقه بود که گروه داخل جان پناه استراحت کرد و ضمنا داخل جان پناه بخاری هیزمی روشن بود که باعث تجربه ی دلپذیری برای همنوردان شد. گروه بعد از عکاسی و استراحت و تجدید قوا در حدود ساعت 13:5 به طرف دشت اول آغاز به حرکت کرد، گروه ساعت حدود 14 الی 14:15 به دشت اول رسید و توقف برای صرف ناهار و استراحت داشت. آقای طباطبایی در حدود 15 دقیقه در مورد اصول اولیه کوهنوردی مثل طناب انفردای و جعبه کمک های اولیه و پوشاک مناسب فصل توضیحاتی ارائه دادند، و سپس حدود ساعت 15:15 گروه شروع به حرکت به سمت پای کار کرد.گروه در حدود ساعت 17:45 به پای کار رسید. و ساعت 18 اتوبوس آماده حرکت بود.

در کل مشکل خاصی در فرود و صعود نبود، به جز تاخیر اتوبوس که باعث ایجاد کمی تاخیر در شروع برنامه شد( شروع کار باید ساعت 6:30 می بود.) و همینطور به خاطر تعداد نفرات گروه توقف ها بیشتر از حد انتظار بود. جاده در راه برگشت ترافیک نسبتا سنگینی داشت که نهایتا اتوبوس در ساعت 23 به میدان آرژانتین رسید.

 

Shahabbayatbaroniمشاهده نوشته ها

سوابق تحصیلی کارشناسی مدیریت جهانگردی – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی و مدیریت ورزشیسوابق حرفه ای – ورزشی ( مهارت ها و دوره ها و مدارک مربیگری ) پایه گذار و رئیس هیئت مدیره موسسه آموزشی ، گردشگری ورزشی توچال – مربی کوهنوردی – مربی کراس فیت – مربی فیتنس و تناسب اندام– مربی بدن سازی و پرورش اندام – لیدر بین المللی گردشگری – کارآموز دوره های IFMGA – مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری و نشریه توچال نیوزصعودهای داخلی و خارجی از صعودهای شاخص وی در زمینه کوهنوردی می توان به فراز یابی به بیشتر چکادهای ایران مخصوصا صعود 3 رخ چکاد دماوند در یک روز و همینطور 17 صعود زمستانه به همین چکاد و در کل بیش از 58 بار صعود به چکاد دماوند از تمامی رخ ها ، 20 صود به چکاد سبلان از تمامی مسیرها و 20 صعود به چکاد علم کوه از 2 رخ م گوناگون اشاره کرد و همینطور صعود تمامی چکادهای خط الراس کوه هزار کرمان – خط الراس جوپار و پلوار کرمان – فراز بر چکاد کولجنو – چکادهای منطقه تخت سلیمان – چکادهای منطقه البرز شرقی – مرکزی و غربی – برخی از چکاد های رشته کوه زاگرس – فراز بر بام های استانهای کشور – قلل خراسان – چکاد های منفرد مرکزی نام برد .از دیگر فراز های ایشان به چکادهای برون مرزی می توان به فراز بر چکاد لنین با بلندای 7134 متر در کشور قرقیزستان و یکی از چکادهای پروژه پلنگ برفی نام برد همچنین فراز بر چکاد لازلادرنیا با بلندای 6148 متر -کازبکی گرجستان با بلندای 5047 متر- آراگاتس ارمنستان با بلندای 4090 متر نام برد .ایشان در پی اتمام پروژه پلنگ برفی و همینطور فراز بر بلندای 7 قاره و نیز ورود به باشگاه 8000تایی ها پس از فراز بر تمامی 14 چکاد 8000 متری دنیا می باشد .علاقه مندی ها کوهنوردی – سفر به نقاط ناشناخته – سنگنوردی – دیواره نوردی – غارنوردی – دره نوردی – اسکی – پاراگلایدر – پرواز – فوتبال – شنا – دوچرخه سواری – هیچ هایک – گردشگری ماجراجویانه – سفر به قطب جنوب – اتمام پروژه پلنگ برفی – فراز بر 14 چکاد 8000 متری دنیا – گردشگری سلامت و ………..

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *