مجری: باشگاه توچال

اعضا شرکت کننده:

ارسلان ضیایی   سرپرست

علی عبدالهی    کمک سرپرست

عبدالرضا امیری، بتی بهادران، مریم زمانی، بهشاد ابرقوئیان، مهدی علیپور، امید روان شاد، نگار رمضانی، مجید رضوی

 

موقعیت قله:

خرسنگ ها مجموعه قله هایی هستند که در البرز مرکزی و در شمال روستای آبنیک و در غرب دشت لار واقع شده است. گفته شده که: خرسنگ یعنی جایی که در آن سنگ‌های بزرگ و نتراشیده و ناهموار قرار دارد. علت نامگذاری قله های خرسنگ به این نام نیز احتمالا به علت وجود سنگهای بزرگ در ساختار این قله ها می باشد. دو قله اصلی و مهم خرسنگ شامل خرسنگ جنوبی (خرسنگ بزرگ) و خرسنگ شمالی میباشد. ارتفاع خرسنگ شمالی ۳۸۰۵ میباشد ازتفاع خرسنگ جنوبی هم حدودا 3900 متر میباشد.

برای رسیدن به روستای آبنیک از تهران به سمت  لواسان و فشم باید حرکت کنید و میدان فشم رو به سمت راست بعد از روستاهای لالون و زایگان تابلوی روستای آب نیک رو مشاهده خواهید کرد. روستای آبنیک در سمت چپ جاده قرار دارد.صعود به قله خرسنگ مستلزم ارتفاع گیری حدودی ۱۵۰۰ متری و پیمایش مسافت ۱۲ کیلومتری می باشد. از این لحاظ می توانید این قله را ۱۵% سبکتر از توچال در نظر بگیرید.

 

شرح برنامه:

طبق قرار قبلی ساعت ۵ صبح روز جمعه مورخه ۸/۱۰/۱۴۰۲ تعداد ۱۲ نفر از اعضا باشگاه توچال با ۳ دستگاه خودرو به سمت روستای آبنیک فشم راه افتادیم ابتدای مسیر دو نفر از دوستان انصراف داده و از گردنه قوچک برگشتند و ما ۱۰ نفر ادامه دادیم  ساعت ۶ به روستا رسیده و از کوچه جانستان به سمت پای کار که جاده خاکی دارد تا انتهای جاده جایی که رودخانه جاده را قطع کرده ادامه دادیم بعد از آماده شدن ساعت ۰۶۳۰ با سرقدمی ارسلان ضیایی و عقبداری علی عبدالهی برنامه آغاز شد ابتدای مسیر شیب چندانی ندارد بعد از گذشت ۱۵ دقیقه به سیب تندی رسیده که انتهای آن با عبور از گردنه سربند به دشت جانستون می رسد وضعیت هوا مناسب و تا ظهر آفتابی بود و بارش نداشتیم.

حدود ساعت ۰۸۳۰ در جای مناسبی از دشت که قبلا گوسفند سرا بوده به مدت ۲۰ دقیقه جهت استراحت و صرف صبحانه توقف کردیم. و مجددا با ریتم ملایم به سمت قله راهی شدیم. لازم به ذکر است از دشت سمت چپ به قله های جانستون و غار بیوک آقا و سمت راست به قله های خرسنگ متصل می شود. با توجه به بارشهای هفته قبل و کم تردد بودن منطقه برف زیادی در مسیر بود که البته دو تیم دو نفره قبل از ما در حال صعود بودند. در طول مسیر هر یک ساعت چند دقیقه استراحت میکردیم و سرعت باد هم بسیار کم بود تا گردنه لاری که سمت راست قله خرسنگ جنوبی و سمت چپ با شیب نسبتا زیاد قله خرسنگ شمالی قرار داشت که هدف ما بود. خوشبختانه ساعت ۱۲۳۰ به قله رسیدیم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت و عکس یادگاری، همچنین نظاره گر دماوند باشکوه که رخت سپیدی برتن داشت و قله های البرز مرکزی شدیم که قابل وصف نیست. بعد از آمادگی مسیر فرود از همان مسیر صعود با سرعت زیادی طی شد و سریعا ارتفاع کم کردیم تا به دشت رسیدیم و جهت صرف ناهار ۲۰ دقیقه استراحت و با قوای بهتر به سمت ابتدای کار رهسپار شدیم و در نهایت برنامه ساعت ۱۶۳۰ بدون مشکل خاصی پایان یافت.

ارتفاع مبدا: ۲۵۴۸

ارتفاع قله: ۳۸۰۵

مدت زمان برنامه: ۱۰ ساعت

مسافت طی شده: ۱۲ کیلومتر

میانگین سرعت: ۸/۲

ارتفاع صعود شده: ۱۲۷۱

 

 

Shahabbayatbaroniمشاهده نوشته ها

سوابق تحصیلی کارشناسی مدیریت جهانگردی – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی و مدیریت ورزشیسوابق حرفه ای – ورزشی ( مهارت ها و دوره ها و مدارک مربیگری ) پایه گذار و رئیس هیئت مدیره موسسه آموزشی ، گردشگری ورزشی توچال – مربی کوهنوردی – مربی کراس فیت – مربی فیتنس و تناسب اندام– مربی بدن سازی و پرورش اندام – لیدر بین المللی گردشگری – کارآموز دوره های IFMGA – مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری و نشریه توچال نیوزصعودهای داخلی و خارجی از صعودهای شاخص وی در زمینه کوهنوردی می توان به فراز یابی به بیشتر چکادهای ایران مخصوصا صعود 3 رخ چکاد دماوند در یک روز و همینطور 17 صعود زمستانه به همین چکاد و در کل بیش از 58 بار صعود به چکاد دماوند از تمامی رخ ها ، 20 صود به چکاد سبلان از تمامی مسیرها و 20 صعود به چکاد علم کوه از 2 رخ م گوناگون اشاره کرد و همینطور صعود تمامی چکادهای خط الراس کوه هزار کرمان – خط الراس جوپار و پلوار کرمان – فراز بر چکاد کولجنو – چکادهای منطقه تخت سلیمان – چکادهای منطقه البرز شرقی – مرکزی و غربی – برخی از چکاد های رشته کوه زاگرس – فراز بر بام های استانهای کشور – قلل خراسان – چکاد های منفرد مرکزی نام برد .از دیگر فراز های ایشان به چکادهای برون مرزی می توان به فراز بر چکاد لنین با بلندای 7134 متر در کشور قرقیزستان و یکی از چکادهای پروژه پلنگ برفی نام برد همچنین فراز بر چکاد لازلادرنیا با بلندای 6148 متر -کازبکی گرجستان با بلندای 5047 متر- آراگاتس ارمنستان با بلندای 4090 متر نام برد .ایشان در پی اتمام پروژه پلنگ برفی و همینطور فراز بر بلندای 7 قاره و نیز ورود به باشگاه 8000تایی ها پس از فراز بر تمامی 14 چکاد 8000 متری دنیا می باشد .علاقه مندی ها کوهنوردی – سفر به نقاط ناشناخته – سنگنوردی – دیواره نوردی – غارنوردی – دره نوردی – اسکی – پاراگلایدر – پرواز – فوتبال – شنا – دوچرخه سواری – هیچ هایک – گردشگری ماجراجویانه – سفر به قطب جنوب – اتمام پروژه پلنگ برفی – فراز بر 14 چکاد 8000 متری دنیا – گردشگری سلامت و ………..

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *